14 dagen bedenktijd
Snelle levering in NL en BE
Gratis verzending vanaf 50,-
Veilig & achteraf betalen

Over Dekbedcorner

Wat is Dekbedcorner.nl?

Dekbedcorner.nl is een webshop die u voorziet van alles wat u nodig heeft in uw slaapkamer. Het grootste aanbod bestaat uit dekbedovertrekken, kussenslopen en andere slaaptextiel. Dekbedcorner.nl wil u graag voorzien van alles in uw slaapkamer en u tegelijkertijd een uitstekende service bieden.

Waar zijn jullie gevestigd?

Ons vestigingsadres is:

Paxtonstraat 27
8013RP Zwolle

Het is (nog) niet mogelijk uw bestelling hier af te halen of uw retourzending hier af te leveren.

Bestellen

Hoe plaats ik een bestelling?

U kiest in eerste instantie een categorie. In deze categorie kunt u de filters gebruiken, zo kunt u bijvoorbeeld filteren op:

  • Prijs
  • Merk
  • Materiaal 
  • Kleur
  • Afmetingen


Komt u er niet uit? Gebruik dan de chatfunctie op onze site, klik op het icoontje rechtsonderin uw scherm op onze website:

Belco logo

Waar is mijn orderbevestiging?

Uw orderbevestiging zal per mail worden verstuurd naar het e-mail adres dat u heeft gebruikt tijdens het afronden van uw bestelling. 

Let op!
Indien u er zeker van bent dat u de bestelling heeft afgerond en betaald maar geen bevestiging heeft ontvangen kijk dan voor de zekerheid in uw spamfolder. 

Indien u een account heeft aangemaakt tijdens het bestelproces of ingelogd was tijdens het bestellen dan kunt u uw geplaatste bestellingen altijd terugvinden in "Mijn account". Dit kunt u vinden rechtsboven op de pagina. 

Heeft u alsnog uw bevestiging niet ontvangen en wilt u deze graag ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

Levering

Hoe lang duurt de levering?

Wij streven er naar uw bestelling binnen 3-4 werkdagen aan u te versturen. In de meeste gevallen zal dit dus ook lukken. U ontvangt de dag voor de levering een track&trace code van PostNL. 
Lukt het ons niet om uw bestelling op tijd te verzenden? Dan zullen wij u hierover inlichten. 

Welke verzendtarieven hanteren jullie?

Wij hanteren de volgende verzendtarieven:

  • €4,95 Zendingen binnen Nederland
  • €5,95 Zendingen naar België
  • €0,00 Zendingen met een waarde hoger dan €75,-

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Wanneer u artikelen heeft toegevoegd aan uw winkelwagen kunt u doorgaan naar de checkout/kassa. Op deze pagina dient u uw NAW (naam, adres en woonplaats) gegevens in te vullen.

U dient na het invullen van uw gegevens een betaalwijze te kiezen. Hierna klikt u op de button: "Bestelling plaatsen". U gaat hiermee meteen akkoord met onze Algemene Voorwaarden. 
U verlaat de omgeving van Dekbedcorner.nl en dient de stappen te volgen in de online betaalomgeving. 

Zodra de betaling voltooid is dient u terug te keren naar de webshop, u ontvangt nu een bevestiging dat de betaling is voldaan en de bestelling is geplaatst.

Tevens ontvangt u een orderbevestiging per mail. 

Retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, u heeft namelijk recht op een zichttermijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in vanaf het moment dat u de bestelling heeft ontvangen. 

Let op!
Er gelden wel regels over wat u mag retourneren. Zo kunnen wij artikelen die uit de verpakking zijn gehaald niet meer in ontvangst nemen. Voor meer informatie rondom het retourneren verwijzen wij u naar deze pagina

Kan ik alles terugsturen?

U kunt ervoor kiezen om uw gehele bestelling of een deel van uw bestelling terug te sturen. In principe mag u alles binnen 14 dagen terugsturen mits de verpakking ongeopend is. Door de hygiënische aspecten van slaapkamer artikelen kunnen wij als u het artikel geopend heeft niet garanderen dat het product niet gebruikt is. 

Contact

Hoe kan ik contact opnemen?

U kunt ons telefonisch bereiken op 085 888 92 82, het kan zijn dat u ons wegens drukte niet meteen aan de lijn krijgt. In dit geval zullen wij u proberen terug te bellen.

Ook is het mogelijk met ons te chatten of ons te mailen. Voor meer informatie over hoe u ons kunt bereiken verwijzen wij u door naar onze contactpagina

Productinformatie

Welke stof moet ik kiezen?

Wij bieden producten aan met verschillende soorten stoffen. In onderstaande tabel hieronder proberen wij u hier meer wegwijs in te maken.

Wat is tijk?

Tijk kan men zien als de stom om de kern van een matras of dekbed. Dit is dus de buitenste laag stof die om te kern van het matrass of dekbed heen zit. In de meeste gevallen is tijk van Katoen gemaakt.